Tro og Liv

Våre tjenester

Du er her: Åssiden > Tro og Liv

Gospelnight i Åssiden kirke

Holmestand Storband hadde slått seg sammen med Drammen International Gospel Choir på søndag kveld. Det ble en forrykende konsert med rytmisk gospelsang og storbandmusikk i skikkelig samspill.

Denne konserten ble en stor produksjon for Åssiden kirke og markerte starten på prosjektet: "Swing low", gospel i det flerkulturelle Drammen. Over 200 fant veien til kirken og fikk glede seg over konserten, en fin blanding av folk fra Åssiden og hele området rundt Drammen. Mange immigranter var også tilstede. Drammen International Gospel Choir og Holmestrand Storband kledde hverandre godt, og leverte kvalitetsmusikk på høyt nivå. Korets og storbandets egne solister gjorde også en god jobb og viste stor entusiasme og glede over musikken og fellesskapet. DIGC hadde endatil fått med seg Donkey Boys sin bassist Alexander Garborg Ågedal på de låtene de fremførte uten storband. Asbjørn Holm (på trommer) og Trond Kleven (på flygel) leverte sammen med ham et presist og kreativt lydbilde til koret. Jørn Winnes dirigerte HSB og hadde flere sax-soloer. Sven Jøran Michelsen ledet DIGC og sang også selv solo på flere av korets sanger.

Vårens gospelkonsert i Åssiden kirke, 030411_011
Holmestrand Storband og Drammen International Gospel Choir i Åssiden kirke.

Vårens gospelkonsert i Åssiden kirke, 030411_002
Holmestrand Storband.

Vårens gospelkonsert i Åssiden kirke, 030411_003
Emilie Sjåvik synger solo.

Vårens gospelkonsert i Åssiden kirke, 030411_005
Jørn Winnæs, dirigent og solist i HSB.

Vårens gospelkonsert i Åssiden kirke, 030411_007
Trond Kleven mottar applaus. Takk for en super konsert. Vi håper på mer samarbeid mellom DIGC og HSB!