Tro og Liv

Våre tjenester

Du er her: Åssiden > Tro og Liv

Tro og liv i fastetiden

Vi har nettopp gått inn i en ny kirkeårstid. Fastetiden er forberedelse til påske. I den forbindelse har vi publisert en del tekster som passer disse dagene. Mer vil komme til utover i fastetiden. Håper at du vil ta en tur innom disse sidene som blir vår lille fasteblogg.

Her kan du finne vår fasteblogg.

I fastetiden innviterer vi dessuten til bibelkurs på Åssiden. I år skal vi studere Paulus brev til Kolosserne. Bibelkurset vil gå over 5 onsdagskvelder i fastetiden. Det er våre to prester, Dag Kaspersen og Jon Jørgensen
som vil undervise. Alle kveldene avsluttes med enkel kveldsbønn i kirken.

Kl. 19.00 – 20. 30 Undervisning og samtale i menighetssalen
Kl. 20.30 Kveldsbønn i kirken

”… så dere kan fatte Guds mysterium, som er Kristus.”  En gjennomgang av Paulus brev til kolosserne

16. mars: ved Jon Jørgensen
Kolosserne 1, 1 – 14 + 4, 7-18
”Vi har fått høre om deres tro på Kristus Jesus og om den kjærligheten dere har til alle de hellige”
Om menigheten og brevet. Hilsen og bønn

23. mars: ved Dag Kaspersen
Kolosserne 1, 15 – 23
” Han er den usynlige Guds bilde, den førstefødte før alt det skapte.”
Om skapelse og forsoning ved Kristus

30. mars: ved Jon Jørgensen
Kolosserne 1, 24 – 2,5
”Gud ville kunngjøre for dem hvor rikt og herlig dette mysteriet er for folkeslagene: Kristus er blant dere, håpet om herligheten!”
Om Paulus sine lidelser og tjenesten for menighetene

6. april: ved Dag Kaspersen
Kolosserne 2, 6 – 23
”For i dåpen ble dere begravet med ham, og i den ble dere også reist opp med ham, ved troen på Guds kraft, han som reiste Kristus opp fra de døde.”
Om Kristus og dåpen. Konsekvenser for forholdet til loven og menneskebud

13. april: ved Jon Jørgensen
Kolosserne 3, 1 – 4,6
”For dere har kledd av dere det gamle mennesket og dets gjerninger og iført dere det nye, det som blir fornyet etter sin skapers bilde”
Om det gamle og det nye menneske, og konkrete formaninger om livet i de nære relasjoner.

Vel møtt til bibelstudium i Åssiden kirke