Tro og Liv

Våre tjenester

Du er her: Åssiden > Tro og Liv

Lys våken i Åssiden kirke

En fin flokk med elleveåringer feiret kirkens nyttår i Åssiden kirke. Et godt planlagt program med undervisning og sang møtte barna denne helgen.

Atten 11 åringer hadde meldt seg på adventshelgens "Lys Våken" program. De fikk en fin helg i kirken med et variert og lærerikt opplegg som så ut til å passe barna godt.

Det er tredje året det arrangeres "Lys Våken" for 11 åringer i Åssiden kirke. Slike korte program rettet inn mot enkelte årsgrupper er nok kommet for å bli. De bringer mange barn i nærmere kontakt med sin lokalkirke og gir dem mer trosopplæring.

Første søndag i advent 2010_005
Her er hele flokken med 11 åringer som fulgte årets Lys Våken program i Åssiden kirke.

Første søndag i advent 2010_001
En liten flokk med glade jenter.

Første søndag i advent 2010_002
Undervisning om nattverd. 11 åringene fikk forberede sin egen og hele menighetens altergang i søndagens gudstjeneste.

Første søndag i advent 2010_004
Her bakes brød til søndagens nattverdfeiring.

Første søndag i advent 2010_007
De dekorerte lysene som barna laget, skulle pynte opp i kirken dagen etter.

Første søndag i advent 2010_006
Lysdekorasjon av taket i kirken der 11 åringene fikk sove denne adventsnatten. Så fulgte en stor festgudstjeneste med nesten full kirke på første søndag i advent. Åssiden Skolemusikk spilte. Minigospel sang og 11 åringene var med og leste evangelieteksten. De ledet også menigheten i forbønnen og bisto under utdeling av nattverd. Til sammen tror jeg at de lærte mye denne helgen. Takk for en fin adventsfeiring!