Tro og Liv

Våre tjenester

Du er her: Åssiden > Tro og Liv

Søndag for de forfulgte

I Åssiden kirke ble søndag for de forfulgte markert i samarbeid med hele konfirmantkullet og med bandet Second Season. Prost Øystein Magelssen var også på besøk denne dagen og holdt en sterk preken om å kristen tro i motvind.

Second Season har flere ganger tidligere spilt i Åssiden kirke. Også denne søndagen (14. nov) kom de med et knippe egne sanger som både i stemning og innhold passet godt inn i søndagens tema. Her var mange blå toner med mørke skygger, men også vakre melodier fyllt av håp.

Ung Messe 14. nov 2010_001
Her et bilde fra dagens nattverdfeiring.

Ung Messe 14. nov 2010_002
Prost Øystein Magelssen forretter gudstjenesten sammen med sokneprest Dag Kaspersen.

Ung Messe 14. nov 2010_003
Second Season (fra venstre): Richard Smith (gitar), David Smith (trommer og gitar) og Anthony Smith (el. bass), leverte glimrende spill og fikk oss til å tenke på at friheten og gleden over livet er dyrebar.