Tro og Liv

Våre tjenester

Du er her: Åssiden > Tro og Liv

Innsettelse av ny diakon på Åssiden

Samme dag som det ble tatt avskjed med diakon Eva Lise Slåtto, ble nytilsatt diakon Tjøstolf Andreas Vittersø innsatt i Åssiden menighet. Det ble en høytidelig markering både for hele menigheten.

Tjøstolf, har i flere år arbeidet som menighetskonsulent på kirkekontoret i Drammen, men før han kom dit var han diakon i Strømsgodset menighet. Han har også tjenestegjort en periode som misjonær i Kenya.

Han har lang erfaring med praktisk diakonalt arbeid blandt immigranter i byen vår. Den 10. oktober tok menigheten i mot sin nye diakon. Samtidig ble det tatt avskjed med Eva Lise Slåtto som har vært vår diakon i en årrekke.

Mange takkens ord fikk Eva Lise med seg denne dagen. Hun har lagt igjen mye av seg selv i det diakonale arbeidet i menigheten, og vi vil savne hennes sang og blide ansikt blandt oss. Men heldigvis vil hun fortsatt bli boende i menigheten vår.

Innsettelse av ny diakon_001
Innsettelsesbrevet fra biskopen i Tunsberg leses opp av sokneprest Dag Kaspersen.

Takk til diakon Eva Lise Slåtto_002
Presteskapet takker diakon Eva Lise Slåtto for trofast innsats i Åssiden Menighet.

Innsettelse og takk_003
I menighetssalen var det gjort klart til markeringen av begge begivenheter, - avskjed med Eva Lise og Tjøstolfs velkomst.

Takk til diakon Eva Lise Slåtto_004
Menighetprest Jon Jørgensen overrekker Eva Lise en takkegave fra menigheten.

Innsettelse av ny diakon_005
En blomst til Tjøstolf fra diakonatet. Vi gleder oss til samarbeidet med deg!

Takk til diakon Eva Lise Slåtto_008
Takk skal du ha for godt samarbeid, Eva Lise. Vi kommer til å savne deg, men er også trygge på at det gode arbeid du har gjort blir ivaretatt og videreført på en god måte av Tjøstolf.