Tro og Liv

Våre tjenester

Du er her: Åssiden > Tro og Liv

Åssiden Speidernes 50 års jubileum

KFUK/KFUM speiderne i Drammen feirer 50 år og dette må selvsagt markeres. Åssiden kirke har vært base for speiderne siden kirken ble bygget og det er naturlig å legge mye av feiringen til kirken. Speidervenner fra Bornholm er også på hyggelig besøk.

Fredag ettermiddag var det åpent hus i kirkens menighetssal, med pizza, pølser og annet samt visning av deres nye film om egen historie. Mange fant veien til kirken for å bli bedre kjent med hva speiderne holder på med.

Lørdag inviterte speiderne til kanopadling i elva og ikke minst rappelering ned klokketårnet ved Åssiden kirke. Så vidt vites er dette første gangen noen har benyttet seg av den veien ned fra toppen av tårnet. Aldersspredningen på dem som prøvde seg gikk fra sekstiårene til ca ti år, til applaus fra de som valgte å beholde beina på bakken. Grilling av pølser var da et alternativt gjøremål for flere.

Feiringen fortsetter lørdag kveld med middag for inviterte gjester og søndag med gudstjeneste i Åssiden kirke.

Som man sier; vi kommer tilbake med mer!

For flere bilder se dt's websider