Tro og Liv

Våre tjenester

Du er her: Åssiden > Tro og Liv

Fra en internasjonal gudstjeneste på Åssiden

I et års tid nå har det med jevne mellomrom vært feiret internasjonale gudstjenester i Åssiden kirke. Drammen International Gospel Choir har satt sitt tydelige preg på disse gudstjenestene - til stor glede for menigheten.

Søndag den 19. september strømmet folk til Åssiden kirke for å feire gudstjeneste sammen med DIGC. Med sin dirigent Sven Jøran Michelsen har koret tatt enda noen skritt videre siden sist de sang i Åssiden kirke.

Denne søndagen stilte de med ny solist og nye sanger. Det svingte skikkelig i kirken på høstens påskedag. Det var tydelig at koret fikk menigheten med seg i både sang og bevegelse.

Så mye glede er vi ikke vant med i gudsjenestelivet, men det er virkelig godt når sangen nesten løfter taket i kirken. En internasjonal gudstjeneste i Åssiden kirke arrangeres i samarbeid med immigranter fra byen og bydelen. Denne søndagen var det bibellesninger på fransk og engelsk, samt en sterk forbønn for flere av immigrantenes hjemland.

Internasjonal gudstjeneste 19.sept 2010_002
Prosesjon med DIGC

Internasjonal gudstjeneste 19.sept 2010_005
Mye folk i Åssiden kirke denne søndagen.

Internasjonal gudstjeneste 19.sept 2010_004
Nattverden deles ut i midtgangen.

Internasjonal gudstjeneste 19.sept 2010_003
Stor sangglede og høy kvalitet preger DIGC. Vi takker for en flott gudstjeneste.

Tekst: Dag Kaspersen
Foto: Tom Frazcak