Tro og Liv

Våre tjenester

Du er her: Åssiden > Tro og Liv

Sommernummeret av Åssiden Nytt publisert

Så er sommernummeret av Menighetsbladet levert fra trykkeriet, og kanskje har det funnet veien til din postkasse også - i hvert fall er sjansen for det ganske stor om du bor på Åssiden.

Våre ombærer har vært på farten, men det hender jo at noen som gjerne skulle ha lest bladet av en eller annen grunn ikke har fått det i postkassen. Fortvil ikke, - her på kirkens websider kan du jo selvsagt laste ned bladet, - eller åpne filen - som det heter.

Sommerens utgave inneholder smått og stort fra Åssiden Menighet, - litt nyheter og små stykker til informasjon om hva som foregår i en bydelsmenighet som vår - og det er jo ikke så lite - når alt kommer til alt.

I papirutgaven er det også stiften inn en liten giro-blankett - for deg som gjerne vil støtte bladet vårt. Vi håper på minst like mye i år som vi fikk inn i fjor: ca 100 000 kr. Det er omtrent det det koster å lage fire nummer av dette bladet. Det skal jo innrømmes at det slett ikke hadde skadet om det ble et lite overskudd heller...

Her kan du lese sommernummeret av Åssiden Nytt