Tro og Liv

Våre tjenester

Du er her: Åssiden > Tro og Liv

Junikveld med gospelmusikk og Beatles-låter

Lørdag den 12. juni kl. 20:00 arrangeres sommerkonsert i Åssiden kirke med to av de beste gospelkorene på Østlandet: Kor O2 fra Vikersund og Drammen International Gospelchoir. Begge kor ledes av Sven Jøran Michelsen. Han er også musikalsk arrangør.

Kor O2, som er et godt etablert og kjent gospelkor fra Vikersund, vil presentere en del av sitt Beatlesreportoar. I Mars mnd hadde de en stor konsert med dette materialet i Modum kulturhus. Nå kan folk i Drammensområdet også få oppleve kjente og kjære Beatles-låter arrangert for gospelkor, vi nevner låter som: Come together, Get back, Let it be, All you need is love. Men det blir enda flere slike sanger som svært mange har et forhold til.

Drammen International Gospelchoir, som er et ganske nytt kor startet opp av Åssiden Menighet i fjor, synger nye og gamle gospelsanger, for eksempel: Swing Low, Go down Moses, I'll go this road with you. Korene vil også synge noen sanger sammen.

Korene stiller med egne solister og ledsages av av meget dyktige musikere denne kvelden. Stian Tveit på flygel og keyboards, Jan Ekornrud på bass og Trym Gjerdmundboe på Trommer. Bjørn Idar Sommer er kveldens lydtekniker.

Inngang voksen: kr 150
Inngang barn under 16 år: kr 100
Inngang familie med inntil 4 pers: kr 300

Velkommen til sommerkonsert i Åssiden kirke