Tro og Liv

Våre tjenester

Du er her: Åssiden > Tro og Liv

Blomstergudstjeneste på skaperverkets dag

Til Åssiden strømmet det barn fra barnehagene i dag morges. Selv ikke streiken kunne sette en stopper for årets blomstergudstjeneste, men en del færre barn ble det jo med flere stengte barnehager.

Med en høytidelig prosesjon åpnet gudstjenesten i kirken. Mange av barna hadde plukket markblomster og tatt dem med til kirken. Duften av blomstene blandet med sangen fra barna og mektige orgeltoner gledet de som hadde kommet denne vakre sommerdagen.

Åssiden kirkes barnehage hadde pyntet kirken med egne små kunstverk som barna hadde laget. En globus med en ring av barn som holder hverandre i hånden. Insekter og fugler laget i papir - malt i fantasifulle farger.

Blomstergudstjeneste 2010-02
Prosesjonen med barna er fremme ved alterringen. Her legges blomstene ned som et takkoffer ved Herrens alter.

Blomstergudstjeneste 2010-05
Hvem har skapt både deg og meg, jo Gud i himmelen...

Blomstergudstjeneste 2010-07
Åssiden kirkes barnehage synger i gudstjenesten.

Blomstergudstjeneste 2010-08
Dag prest og Joshua forkynner for barna.

Blomstergudstjeneste 2010-09
Tryggheim barnehage synger i kirken.

Blomstergudstjeneste 2010-11
Her er kirkens egen barnehage ved alteret etter gudstjenesten. Takk for en fin sommeropplevelse!

Foto: Tom Fraczak
Tekst: Dag Kaspersen