Tro og Liv

Våre tjenester

Du er her: Åssiden > Tro og Liv

Konfirmasjon på Åssiden

Årets siste konfirmantgudstjeneste i Åssiden kirke ble arrangert den 9. mai. En fullsatt kirke gledet seg over ungdommene. Her var mange brede smil og en og annen gledeståre også.

Med vår og spirende natur er det igjen tid for konfirmasjon. Våre vakre og spirende unge kommer festpyntet til kirken til den høytidelige avslutningen av ett års konfirmasjonsundervisning. Sammen med vårsola stråler de unge og deres familier på en måte som gir glede for oss alle. Det er flott å se hvordan konfirmantene har vokst inn i kirken i løpet av året. Vi kan tydelig se at de har tilegnet seg en fortrolighet med kirken og sin egen plass i denne. Vi som har hatt del i undervisningen og gjennom den hatt gleden av å bli kjent med disse flotte ungdommene vil gratulere dem og deres familier med den store dagen. Takk for en flott tid og lykke tilvidere i deres ferd gjennom det voksne livet som nå ligger foran dem.

Konfirmasjon 9. mai 2010_01
Her er prosesjonen på vei inn i kirken før gudstjenesten.

Konfirmasjon 9. mai 2010_02
Høytidelig inntog i en fullsatt og festkledd kirke.

Konfirmasjon 9. mai 2010_04
Vibeke Næsvold framfører Eva Trogstad og John A Smiths vakre konfirmasjonssalme.

Konfirmasjon 9. mai 2010_05
Forbønn for den enkelte konfirmant.

Konfirmasjon 9. mai 2010_06
Kateket Kate Smith takker konfirmantene for et flott år sammen i kirken.

Tekst: Tom Frazcak og Dag Kaspersen
Foto: Tom Frazcak