Tro og Liv

Våre tjenester

Du er her: Åssiden > Tro og Liv

Sven Jøran Michelsen ny musikalsk leder og dirigent for Åssiden International Gospelchoir

Etter forhandlinger med Åssiden Menighetsråd og Kristent Interkulturelt Arbeid (KIA) i Drammen har musikeren, produsenten og dirigenten Sven Jøran Michelsen sagt ja til å lede det nystartede internasjonale gospelkoret på Åssiden. Dette er en god nyhet både for koret, menigheten og for alle som har lyst til å være med å synge gospelmusikk i et ekte internasjonalt miljø.

Endelig kontrakt og budsjett for 2010 blir behandlet i Åssiden Menighetsråds møte den 19. januar, men allerede nå er mye klart. Tirsdag den 19. januar kl. 19.00 starter koret opp sitt vårsemester med første øvelse i Åssiden kirke (menighetssalen), og Sven Jøran vil være på plass. Han har lang erfaring som dirigent for flere gospelkor i regionen. Han er også en dyktig pianist og sanger.

Åssiden International Gospelchoir ble startet høsten 2009, et samarbeid mellom Kristent interkulturelt arbeid i Drammen (KIA) og Åssiden Menighet. Det har vært ca 20 sangere fra 8 forskjellige land knyttet til koret.  Med ny og profesjonell ledelse vil koret kunne vokse med flere medlemmer og flere opptredener og konserter.

Medlemskontigenten i koret vil bli kr 300 pr semester i 2010

Nye sangere søkes, ungdom og voksne, fra Drammen og omegn. Vi håper på en god blading av immigranter og folk med dypere røtter i byen og lokalmiljøet.

Påmelding kan sendes: dagk@drammen.kirken.no . Nye medlemmer tas også opp tirsdag den 19. jan kl 19.00.

Denne satsningen er en del av Åssiden Menighets prosjekt: Vår menighet, et internasjonalt fellesskap. Vi håper at vi gjennom sang og musikk kan samle flere til kristen gudstjenestefeiring, etablere fellesskap på tvers av kulturelle skiller og åpne vår menighet mer i møte med byens mange immigranter.

Velkommen til mye glad sang og musikk i Åssiden kirke denne vinter og vår!