Tro og Liv

Våre tjenester

Du er her: Åssiden > Tro og Liv

Bilder fra internasjonal gudstjeneste under bispevisitasen

Torsdag 26. nov ble det arrangert en internasjonal gudstjeneste i Åssiden kirke. Gudstjenesten var planlagt i samarbeid med KIA drammen og med Tamiler fra Åssiden. Det nystartetede internasjonale gospelkoret vårt var også med på å sette sitt preg på kvelden, og fikk vise biskopen og de mange besøkende hva et internasjonalt lokalmiljø kan gjøre sammen når det feires gudstjeneste.

Prosesjon1.JPG
Inngangsprosesjonen med speidere, gospelkor og representanter fra bydelens immigranter.

Prosesjon2.JPG
Deler av KIA internasjonale gospelkor i inngangsprosesjonen.

KIA-koret.jpg
Sing to the Lord! Frisk sang av KIA's internasjonale gospelkor.

Leser1
Bibellesning på flere språk, først på tamilsk.

Leser2
Siden ble det lest på fransk (dette bildet), og deretter på tigrinya (fra Eritrea) og norsk.

Bønneleser1.JPG
Åssiden menighet er internasjonal på mange måter. Her leses en hilsen fra Kenya - sendt til denne gudstjenesten av vår og KFUM/KFUKs utsending Hilde Solveig Trogstad Johnsen.

Bønneleser2.JPG
Åssidens evangelist og nettverksarbeider Joshua ber for Afrika og for afrikanske flyktninger i Drammen.

Bønneleser3.JPG
Vathana leder forbønn for Sri Lanka og alle de tamilske flyktningene i byen vår.

Biskop1
Biskop Laila Riksaasen Dahl hilser menigheten.

Bispevisitas_010_hf
Nattverd er en høytidelig fellesskapsopplevelse i en slik forsamling.

Tekst og foto: Jon Borgersen