Tro og Liv

Våre tjenester

Du er her: Åssiden > Tro og Liv

Gospelsang med internasjonal klang

Gospelkoret i Åssiden kirke er nystartet, men allerede til helgen synger de for et publikum under en internasjonal gudstjeneste i Åssiden kirke. Før en musikalsk ledelse er på plass, er sogneprest Dag Kaspersen en av dem som leder øvelsene.

Det synges både på norsk, engelsk, fransk og finsk når det nystartede gospelkoret i Åssiden kirke møtes for å øve. Gospelmusikken fyller menighetssalen i Åssiden kirke. Det er første øvelse etter at det nye multikulturelle gospelkoret ble dannet på et gospelseminar uken før.

– En gang til, og da må vi stå, sier sogneprest Dag Kaspersen som leder øvelsen denne kvelden. De 13 sangerne reiser seg, og stemmer i til gospelsangen «Sing to the lord».

Denne kvelden kommer backingmusikken fra CD-spilleren, men koret håper på å få på plass en pianist eller et band etter hvert.

Tekst og foto: Heidi Strand sitert fra Drammen Tidene

Les hele artikkelen i Drammens Tidene her