Tro og Liv

Våre tjenester

Du er her: Åssiden > Tro og Liv

Multikulturelt gospelkor i Åssiden kirke

Vil du synge glade sanger med folk fra hele verden i et internasjonalt fellesskap? Da kan du komme og bli med på vårt åpningsseminar over to kvelder: Mandag 26. Oktober og Tirsdag 27. Oktober Kl. 18:30.

Dette er et nytt samarbeidsprosjekt mellom Åssiden menighet og Kristent Interkulturelt Arbeid (KIA) i Drammen. Med god erfaring fra Oslo, Kristiansand, Stavanger og flere andre steder ønsker vi velkommen til alle dere som er glade i sang, og i et multikulturelt fellesskap.

Vi håper på en salig blanding av forskjellige folk, unge og voksne, mørke og lyse, immigranter og folk som har dype røtter i lokalfellesskapet på Åssiden og i Drammen.

Du er velkommen til å synge med oss! Første øvelse blir et gospelseminar med Jose Eduardo Flores og Sigrun Saltbones Lauland som har vært med å starte slike kor andre steder også.

Det blir satt opp transport fra Konnerudgaten 22 i Drammen (ved KIA's kontor i Drammen). Derfra går kirkebussen kl 18.00.