Tro og Liv

Våre tjenester

Du er her: Åssiden > Tro og Liv

Noas Ark på tur til Tusenfryd

Norsk søndagsskole feiret sin 120 årsdag med stor fest og tivolidag for barn fra fjern og nær. Søndagsskolen i Åssiden kirke, Noas Ark, arrangerte tur med alle sine barn med foreldre og foresatte.

Det ble en super dag på Tusenfryd 5 september. Vi var over 60 mennesker fra Åssiden. Buss hadde vi leid også - for anledningen, og noen kjørte privatbiler.

Det var feiring ved amfiet, med sang av Oslo Sould Children, Ingrbrigtsen. Et flott opplegg var det. Det var andakt for barna med fart og dramatiske innslag. Det var sang og musikk som barna satte stor pris på. Og det var selvsagt skikkelig gøy med tivoli!  En kjempefin dag ble det for både liten og stor.

Her er søndagsskole fisken Gulliver og lederen for festen ved Amfiet.

Det var mange store og små som koste seg med konsert, andakt og underholdning.

Topp med sang av Oslo Sould Children.

Karusell er også veldig gøy.

Disse ser godt fornøyde ut med dagen.

Med over 5000 søndagskolebarn og voksne i parken, ble det brukt litt tid på å stå i kø for å få bli med på karusellene, men ingen sure miner for det :)

Dette er gøy!

Takk for en fin tur med søndagsskolen til Tusenfryd!

Tekst: Ragnhild Holtet
Foto: Glenn Østerud