Tro og Liv

Våre tjenester

Du er her: Åssiden > Tro og Liv

Julemessa på Åssiden

Lørdag 24. nov kl 10.00 åpnes dørene til årets julemesse på Åssiden. Her han du kjøpe hjemmelagde julekaker, syltetøy, håndarbeider og mye annet.

Hvis du ønsker å være litt tidlig ute med julegavene, så ta turen til julemessa vår! Her selges julekaker, håndarbeider, syltetøy og mye annet. Det blir også bruktmarked og bokmarked. Utlodning av flotte ting. Her finnes julegaver og julebakst på samme sted! Vi arrangerer også spennende treskjærerutstilling. Kafeen på Åssiden Eldresenter vil være åpen hele dagen.

Åssiden menighets ulike virksomheter er involvert på forskjellig vis, og våre mange frivillige medarbeidere er allerede i full gang med forberedelsene.

Intimkonsert DIGC sept 2012-003
Flere av menighetens kor kommer innom for å synge: Minigospel kl 11.30, Drammen Tensing kl 12.30 og Drammen International Gospel Choir kl 13.30.