Tro og Liv

Våre tjenester

Du er her: Åssiden > Tro og Liv

Åssiden Seniorsenter 25 år

Onsdag 19. september ble det feiret 25 års jubileum på Åssiden Eldresenter, som jo nylig har endret navn til Åssiden Seniorsenter. Ny leder har senteret også fått.

Det er Hanne Mellberg som har overtatt lederstillingen på Åssiden Seniorsenter. Hun er en blid og hyggelig dame som allerede er i full gang med arbeidet. Torsdagens jubileum ble markert med gratis marsipankake og kaffe. Svært mange gjester var innom senteret denne dagen, og på kjøkkenet hadde de sin fulle hyre med å servere.

I 25 år Åssiden Seniorsenter vært en av de vigtigste intitusjonene i bydelen. Det er mye forebyggende helse- og omsorgsarbeid som blir gjort i dette foretaket. Her serveres daglig  god og næringsrik middag fra eget kjøkken til en stor gruppe eldre og uføre. Dette er mulig takket være 40 frivillige medarbeidere som gjør tjeneste på kjøkkenet - sammen med kokkene Ragnhild og Lena.

Her er noen bilder fra jubileumsdagen:

Åssiden Seniorsenter 25 år (1)
Hanne Mellberg, daglig leder i Åssiden Seniorsenter.

Åssiden Seniorsenter 25 år (12)
Fra venstre: Ragnhild Holtet, Inger Simensen, Hanne Mellby.

Åssiden Seniorsenter 25 år (15)
Fra kjøkkenet.

Åssiden Seniorsenter 25 år (18)
Mange samles på Åssiden Seniorsenter.

Åssiden Seniorsenter 25 år (6)
Ragnhild deler ut jubileumskaken. Vi gratulerer Åssiden Seniorsenter med 25 år. Dere gjør en fabelaktig innsats, bygger fellesskap i nærmiljøet og skaper tilhørighet og samarbeid i bydelen.

Med gratulasjonshilsen,

Sokneprest Dag Kaspersen