Tro og Liv

Våre tjenester

Du er her: Åssiden > Tro og Liv

Åssiden Idrettsforenings 75 års jubileum

Søndag 9. september ble det feiret gudstjeneste i samarbeid med Åssiden Idrettsforeing ÅIF på Sportskapellet på Heia. Befolkningen på Åssiden har gamle og dype røtter på Heia. Her har Åssiden idrettsforening drevet Tverken, og Åssiden Menighet har hatt et spesielt ansvar for Sportskapellet.

Åssiden Idrettsforening arrangerte en egen jubileumsmarsj fra Landfalltjern til Heia. Over 200 gikk denne etappen på søndag. De samlet seg ved Tverken der det ble solgt kaffe og vafler.

På programmet denne dagen var det også en jubileumsgudstjeneste i Sportskapellet, der en stor forsamling samlet seg. Menighetsprest Jon Jørgensen ledet gudstjenesten, og barn fra Åssiden Idrettsforening leste bibeltekstene. Her er noen bilder fra denne begivenheten:

Åssiden Idrettsforening (6)
Menighetsprest Jon Jørgensen gratulerer Idrettsforeningen med 75 års jubileet og med dagens jubileumsmarsj og gudstjeneste.

Åssiden Idrettsforening (8)
Lesning av bibelteksten.

Åssiden Idrettsforening (5)
Innsamling av offer til Åssiden Idrettsforening.

Åssiden Idrettsforening (2)
Fellesskap på Tverken etter gudstjenesten.