Tro og Liv

Våre tjenester

Du er her: Åssiden > Tro og Liv

Niåringenes kirkehelg

En fin gjeng med 9 åringer inntok Åssiden kirke sist helg. På lørdagen var det lagt opp undervisning i menighetssalen, og på søndag satte de sitt preg på menighetens gudstjeneste.

Slike kirkehelger har det blitt mye mer av de siste årene. Åssiden kirke arrangerer årlig sju ulike opplegg med kristendomsundervisning og opplevelser i lokalkirken; for 4 åringer, 6 åringer, 8 åringer, 9 åringer, 10 åringer, 11 åringer og 14 åringer (konfirmanter).

I år fikk seksåringene lage sin egen kristuskrans. De fikk lære om påskehøytiden og høre fortellingen om Jesu oppstandelse. De fikk være med å planlegge søndagenes gudstjeneste, og hadde ulike oppgaver i den forbindelse.

Det ble en fin gudstjeneste med godt besøk på tvers av generasjoner og etnisk tilhørighet.

.
Her et bilde fra menighetens nattverdfeiring denne søndagen