Tro og liv

Bankkonto: 2220.14.83666
Vipps: 84569

Du er her: Fjell > Tro og liv

Innsamlingen til universitetskirken en suksess!

Njells kirke i Ngaoundere

Njell Lofthus har siden før jul vært på Sunnås sykehus for å trene og bli sterkere. Alle skjønner noe av hvor tøft og tungt det må være å skulle innrette seg på et liv i rullestol og måtte lære seg til å takle alle praktiske ting som blir helt forandret med lammelse fra brystet og ned.

Så er det desto mer gledelig å se responsen på vår innsamlingsaksjon. Mange har forstått Njells visjon og har ønsket å støtte ham i arbeidet med å reise kirken. Målet vårt var å nå 300.000 kr innen 1.1.2007. Det klarte vi ikke helt, men bare en drøy måned ut i 2007 har vi kommet helt opp til 400.000,- Det er fantastisk gledelig, og betyr at vi kan realisere bygget og enda ha noe til utsmykning. Hvis det forstatt siger inn midler, vil det også være mulig å kunne sette opp et lite fond for vedlikehold og drift av kirken.

Det er også svært gledelig at arbeidet på stedet går framover. Taket er nå godt som ferdig og arbeidet med det innvendige kan snart ta til. Vi har vært bekymret for oppfølgingen lokalt. Det har vært bra framdrift, men det har vært visse usikkerhetsmomenter lokalt. Derfor har Njell og andre vært på utkikk etter noen som kunne ha anledning til å reise til byggeplassen og være der som byggeleder.

Svein Bjelland, tidligere misjonær med erfaring både fra Liberia, Kamerun og Aserbadjan - er nå iferd med å reise. Han hørte om Njells ulykke og har gått og tenkt på dette lenge. Da Njell ringete, var han klar til å reise. Det er vi svært takknemlige for. Han har bakgrunn som bonde og praktiker med erfaring fra bygg. Han er på Njells alder og viser, som Njell, et sterkt eksempel med å stille seg til disposisjon for denne viktige saken.

Njell har tilgang til e-post fra sykehuset, og han setter helt sikkert stor pris på en melding fra dere som støtter prosjektet! Hans adresse er njloft@c2i.net.