Tro og liv

Vipps: 84569

Du er her: Fjell > Tro og liv

Kirketaket tar form

Mandag ettermiddag fikk vi nye bilder fra Dang. De viser at det aller meste av sperrene er på plass.

Nesten alle sperrene på plass

Det er godt å se at taksperrene nå snart er heist på plass av den store krana. I løpet av dagen i dag, mandag 20. november skulle de siste være på plass. Disse bildene kom sendt via Torvild Valle fra Ngaoundéré. Det er misjonæren Jan Erik Askjer som har tatt bildene og sendt dem til Torvild. Torvild var med Njell i flere måneder på arbeidet i vinter, og hadde blant annet ansvar for å lage sperrene. (Se bildene fra byggeperioden!) Han er også svært aktivt med i arbeidet for å følge opp kirken her hjemme.

Spenn innenfrakrana løfterStøtte til prosjektet

Vi har også fått sterke signaler om støtte fra andre mennesker. Njells fotballkamerater har sagt de ønsker å stille opp for å støtte arbeidet. Dette vil vi komme tilbake til med det første.

Ved gudstjenester i Fjell menighet og i Røyken ble det i går samlet inn over kr. 4.000,- som gikk til kirken. Vi regner med det vil komme inn flere store gaver etterhvert som prosjektet blir kjent og flere får brosjyren som nå blir sirkulert.

Her ser en sperrene som hviler på kirkemuren og på tårnet som er bygget provisorisk inne i kirkerommet for å gi støtte til taksperrene under oppsettingen.