Tro og liv

Vipps: 84569

Du er her: Fjell > Tro og liv

Njell Lofthus skadet i Kamerun

Vi har fått meldingen om at Njell Lofthus har blitt utsatt for en ulykke i Kamerun. Under arbeidet med å forberede oppsetting av spenn for takkonstruksjonen, falt han ned.

Den 73 år gamle Njell Lofthus falt ned og skadet seg under arbeidet med å bygge en kirke for studentmenigheten på Dang i Ngaoundéré i Kamerun. Han har selv stått for innsamling og oppstart av et stort kirkebygg, og jobbet sist vinter i seks måneder med murarbeider og ferdigstilling av bærekonstruksjoner for taket.

Han reiste til Kamerun 1. oktober for å fortsette arbeidet med å få på tak på kirken. Det var under forberedelsene til dette at ulykken skjedde for en uke siden. Han er nå bragt til Norge for behandling. Vi håper han snart blir frisk igjen.

Denne hendelsen gir oss enda større grunn til å støtte opp om arbeidet for å få kirken ferdig. Venner av Njell Lofthus i Røyken, Lier og Drammen jobber for å samle inn penger for å realisere ferdigstillingen.

Se mer om kirkebygget her..