Tro og liv

Vipps: 126377

Du er her: Fjell > Tro og liv

06.11.08: Pilgrimsreise til Syria
Med en gruppe på 11 pilgrimer fra Sverige og Norge var spr Ivar Flaten på en 10-dagers reise til den kristenhetens vugge i Syria i månedskiftet oktober - november. Reisen gikk til Aleppo, Palmyra, Ma'alula og Damaskus. En fantastisk reise til et svært spennende land. Høydepunktet var et tredagers besøk i det økumeniske klosteret Mar Musa i fjellene et par timers kjøretur nord for Damaskus.

04.01.08: Tanker ved nyttår
Hva gjør vi med det...

20.10.07: Studiereise til Tyrkia
Mange av prestene i Drammen var på reise i september 2007. Målet var de sju sendemenighetene som det handler om i Bibelens siste bok; Johannes Åpenbaring. Noen av disse stedene er store, klassiske turistmål som Efesos og Smyrna (Izmir).

19.02.07: Innsamlingen til universitetskirken en suksess!
Njells kirke i Ngaoundere

23.12.06: Vi har nådd halvparten!
Innsamlingen til kirkebygget på Dang i Ngaoundéré har fått en fin start. Etter fine oppslag i avisene Vårt land - og Drammens tidende, har vi nå fått inn 150.000,- til prosjektet.

04.12.06: Stor artikkel i avisen Vårt land
Njell Lofthus fikk celebert besøk på sykerommet på BSS mandag for en uke siden. Hans venner fra fotballtreningen i Oslo, Kjell Magne Bondevik, utviklingsminister Erik Solheim og flere kom på visitt for å støtte sin venn.

20.11.06: Kirketaket tar form
Mandag ettermiddag fikk vi nye bilder fra Dang. De viser at det aller meste av sperrene er på plass.

20.11.06: Taksperrene på plass
Etter mye om og med kom endelig den store kranen på plass og var på byggetomten lørdag og søndag. Ikke minst på grunn av Njells innsats over telefon fra sykesengen i Drammen. Han er altså aktivt med i prosjektet via telefon. Og hans erfaring er utrolig verdifull.

16.11.06: Arbeidet fortsetter på Dang
Vi har fått en ny rapport fra arbeidet på kirken i Ngaounderé. Rune Kristoffersen fra Mjøndalen bor og arbeider i Kamerun. Han har nå tatt over ledelsen av arbeidet på kirketomta, og det går framover. Det som er spennende nå, er oppsettingen av taksperrene

13.11.06: Invalidisert etter ulykke
Under arbeid med kirkebygg i Kamerun, falt Njell Lofthus ned og ødela ryggen. Han ligger nå på sykehus i Drammen og må belage seg på et liv i rullestol

01.11.06: Njell Lofthus skadet i Kamerun
Vi har fått meldingen om at Njell Lofthus har blitt utsatt for en ulykke i Kamerun. Under arbeidet med å forberede oppsetting av spenn for takkonstruksjonen, falt han ned.