Julens gudstjenester i Fjell kirke

Lille julaften 23.00, julaften 15.00 og 1. juledag 11.00

Lillejulaften 23.00
Vi ønsker velkommen til vår tradisjonelle lillejulaftens konsert. Vi synger julen inn sammen med Skaiste Arvan (sopran), Julie Davidsen (fløyte) og Annie Lundgren (saksofon). Dialogprest Ivar Flaten deltar med lesninger.

Julaften 15.00
Vi samles om freds- og gledesbudskap fra juleevangeliet og vi får mye vakker musikk. (Ingeborg Soot (sopran), Vegard Rukke (saksofon) og Amelia, Eirik og Beata (barnesanggruppe). Ivar Flaten leder gudstjenesten sammen med kantor Galina Trintsoukova.

1. juledag 11.00
Vikarprest Yohannes Mekonnen Shanka leder festgudstjenesten sammen med Galina Trintsoukova. Celine Kjærstad (saksofon) deltar.

Gudstjeneste for små og store med juletrefest 7. januar 15.00
Vi følger tradisjonen og inviterer til en kort familiegudstjeneste før vi serverer pølse og kaker i peisestua. Det blir leker for store og små og vi skal gå rundt juletreet. Nissen har lovet å komme med pakker til barna.