LysVåken!

5.- 7. klassinger som bor i Tangen menighet inviteres til overnatting og mye moro i Tangen kirke!

Går du i 5.- 7. klasse og bor på Tangen, Åskollen, Kniveåsen eller Eikhaugen, er du heldig! Du kan nemlig få være med på LysVåken i Tangen kirke lørdag 2. til søndag 3. desember!

Lørdagen skal vi bli kjent, leke, løse oppgaver, høre noe fra Bibelen, spise god mat, lage noe fint, øve på et dramastykke, tenne lys, lage en gudstjeneste, være ute, ha filmkveld og mye mer. Når det blir natt, skal vi sove - i kirkerommet! (Det er det ikke mange i Norge som pleier å gjøre. ) Søndag skal vi være med på gudstjenesten som vi har laget og vise alle familiene hva vi har holdt på med.

Dette blir en kjempekoselig adventshelg, så få med deg en venn og kom! Det varer fra kl. 14.00 på lørdagen til ca. kl. 13.00 på søndagen og koster kr. 50,-. Da får du også en fin LysVåken-T-skjorte!

Påmelding til kr424@kirken.no innen 26. november. Spørsmål? Ring Kjersti Haave Reknes 415 70 296.

Vi gleder oss til å se deg!