Sammen for fred i Fjell kirke torsdag 28. september

Miniseminar med Nansen fredssenter 18.00 og konsert kl. 19.00.  Syrisk middag servert fra kl. 17.00

17.00 - Våre glimrende syriske kokker, Bassam og Amina har laget mat. Velkommen til bords!

18.00 – Miniseminar med Chro Borhan fra Nansen Fredssenter
Hvordan kan dialog bidra til å minske konflikter og spenninger? Innledning til samtale.

19.00 – Sammen for fred – en konsert med lesning av fredstekster
Representanter fra ulike religiøse tradisjoner (DOTL-medlemmer og andre) leser tekster om fred og forsoning. Et orkester på seks musikere spiller spesialkomponert musikk og vi tenner lys for håp og mot til å arbeide sammen for fred i verden.

Tekstlesere og lystennere fra Drammen og omegn tros- og livssynsforum (DOTL).

Orkester: Bjørn Helge Gammelsæter – kapellmester/piano, bassist: Andreas Svabø, trommer: Gud...mund Guren, gitar: Johannes Aagaard, saksofon: Elisabeth Lindtrøen og vokal: Ingrid Tunestveit Tekniker: Glenn Østerud

Middag serveres fra kl. 17.00 og det blir kaffe/te og kaker etter konserten ca kl. 20.15

TV-aksjonen 2017 har stand og informerer om innsamlingen til UNICEF 22. oktober

Gratis adgang.