CAP- Child At Play - julekonsert i Fjell kirke

Dato: 21.11.2017

Ti sangere og fem musikere gir årets julekonsert i Fell kirke torsdag 7. desember kl 19.00

image

«CAP startet egentlig i 2003 som en ”prosjektgruppe” med et knippe habile sangere og musikere. Da «prosjektet» var over – hadde suksessen og moroa vært så stor at prosjektgruppa ville leke mer!

Etter hvert etablerte vi CAP – Child At Play. Til tross for at gjennomsnittsalderen er…mer voksen enn du skulle tro, anser vi oss alle som Guds barn som leker oss med sang og musikk –først og fremst for å fortelle om det vi er opptatt av: At Gud finnes, og at Han har så stor omsorg for oss at Han alltid er tilstede og tilgjengelig -selv om det er vanskelig å forstå i en verden som denne.

CAP består av ti sangere og fem musikere.

Det er vanskelig å plassere oss i én sjanger, fordi vi har et så bredt spekter av låter. Det beste er egentlig bare å komme og høre!

CAP arrangerer de fleste av sine konserter selv. De siste 7 årene har vi vært fast innslag på Kirkens Bymisjon sin årlige gratiskonsert til byen Drammen, der vi deltar også i år.

Dessuten deltok vi både på Skjærgårdssang i Langesund og Skjærgårdssång i Sverige i fjor og i år. Dette samarbeidet førte til at de har sunget med artister som Christian Ingebrigtsen, Åge Sten Nilsen, Jan Groth, Frank Ådahl, Frøydis Grorud, Hanne Krogh, Marvin Charles for å nevne noen!
CAP holdt sin egen julekonsert i Fjell kirke i fjor, og vi gleder oss stort over å være invitert til Fjell kirkes egen julekonsert i år den 7. desember.

Vi har med oss kjent og kjært stoff – i nye, vakre arrangementer, og vi tar også fram noen av de litt ukjente julesangene.
Du vil få oppleve en god blanding av sangernes julefavoritter som f.eks: Joy to the world, Jul, jul strålande jul, O, come all ye faithful,
Høyt under himmelens stjerner og O, holy night. «