Julemarked

Dato: 24.08.2017

Store og små i førjulstiden

JULEMARKED LØRDAG 25 NOVEMBER

Nok en gang skal vi ha et julemarked her i Strømsgodset menighet.  Som det fremgår av overskriften blir det kun en markedsdag, lørdag den 25.

Det blir kafé, med anledning til å kjøpe deilige kaker og annet smått og godt.  I den anledning trenger vi at noen hyggelige frivillige kan bake noen kaker til salg.  Ta kontakt med Anita, tlf: 32989268/468 58 943 eller mail:saleem@drammen.kirken.no om dere vil bidra.

Også i år tenkte vi å selge gode hjemmestrikkede/heklede/sydde produkt.  Vi setter stor pris på flinke og flittige kvinner og menn som har lyst til donere et produkt eller to til oss.

Nytt av året er en spennende auksjon!  Vi kommer til auksjonere bort både opplevelser, men også ting.  Har du noe som kunne være passende til en auksjon, ja, da er det bare å ta kontakt med Signe, på tlf: 32989234/48075166 eller mail: myklebust@drammen.kirken.no.

Om du har lyst til å bake noen av julens småkaker til salg på markedet, da tar vi gjerne imot.  Krumkaker, serinakaker, smultringer, pepperkaker, berlinerkranser, goro, det finnes uendelig mange ulike tradisjonelle kaker.  Kontakt Anita.

Vi trenger også noen til å selge kaffe og kaker i kaféen.  Meld dere på til Anita.

Det blir, som vanlig, loddsalg med fine premier.  På premielisten står både reiser og andre spennende gavekort, samt litt av hvert annet.  Loddbøker blir delt ut i slutten av oktober.